Светот на Коди

Unlimited stories

Здраво деца, јас сум Коди. Сте ме виделе во Анлимитед Кодерс Академијата но дали ја знаете мојата приказна?

Ајде да ви раскажам малку повеќе ...

Јас сум едно среќно роботче кое е најдобриот пријател на децата,знам два јазици англиски и германски но секој ден учам по нешто ново со најкул моите професорки Соња,Теа и Маја на квадрат. Поседувам супер моќи кои помагаат на сите вас да сте подобри ученици и полиглоти.Јазиците се забавни бидејки изучуваме преку различни начини,секогаш ми е интересно и секој час ни е нова авантура,би сакал сите вие да ми се придружите и уверите!

#

Мојата најголема е желба ми е сите вие да бидете најдобри џуниор програмери и дизајнери.Се прашувате како?

Се разбира заедно со мене и тимот на моите прекрасни професори и ментори...

Кога реков поседувам супер моќи,ќе ви откријам на што мислев,но пссстттт дали знаете да чувате тајна ?

Знам и јас! Но денес ке ви откријам неколку  ,не се обични туку се супер тајни.Јас поседувам моќ да се трансформирам во повеќе изданија:празнично, да летам, да носам различни облеки и капи… Кој е твојот омилен Коди,страшен или новогодишен?

Можам да одлично да кодирам,да цртам и тоа не само што го поседувам во моето роботско мозоче,туку и ќе го споделувам со сите вас .Затоа дојдете заедно да другаруваме и да учиме!

Mare N. Joshevska
  • 6 Min. Read

Back to top
If you continue to use this site means you accept Terms and Conditions and Privacy Policy. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Accept Reject